Vælg en side

Lyset under jorden

Nyt Børne- Ungebibliotek på Frederiksberg.
I perioden 2023-26 udvikler jeg et designkoncept for Hovedstadens største børnebibliotek.
Det er Henning Larsens Tegnestue der har tegnet Østsalen på Frederiksberg Hovedbibliotek. Sammen med lokale børn, unge og aktører, og Børneenheden på Biblioteket Frederiksberg, undersøger vi hvordan Østsalen bliver et fantastisk børnebibliotek og mødested for unge og studerende. Jeg glæder mig!
Lokale og Anlægsfonden har inviteret os med i deres nye kampagne “Biblioteket som Kulturhub”. Kampagnen skal inspirere og producere viden om, hvordan vi gør biblioteket til et engagerende mødested, hvor flere aldersgrupper og dem, som ikke bruger biblioteket i dag, kan mødes.  

Team:
Laura Winge: Codesign, udvikling og projektledelse.
Styregruppe: Bibliotekschef Helle Jensen og

faglig leder af Børneenheden Signe Amalie Svenningsen.

Links:
Biblioteket Frederiksberg
Lokale og Anlægsfonden